VÄGNING IDAG!

 

Jaha…. då har vi vägt oss idag då! Det går sakta som faaaan…men åt rätt håll! Jag har slarvat lite under veckan men jag försöker hålla mig till naturdiet numera, mådde inte så bra av Cambridge tyvärr! Jag byter ut de flesta mål mot naturdiet och så äter jag ett LCHF mål på kvällen. Äter jag mer än det så äter jag alltid efter LCHF! I helgen gottade vi oss lite då vi var ensamma hemma…. mums, och då går man ju inte ner så mycket :(. Men man MÅSTE få göra det, det här kommer ju vara ett sätt att lvea sen när man nått sin målvikt och då måste väl gottandet ingå. Skillanden nu är jag inte äter så mycket av det goda…..

Jag har inte fått vidare värst ordning på min motion ännu. Det beror ju på den förbannade uttjatade tanden. Jag får värre värk av att motionera, då bultar det riktigt jäkligt i den och det vill jag försöka undvika till den är ute. Imorgon har jag tid hos tandis, 13.40 ska jag vara där. Jag trodde de var idag men hade tagit fel på dag.. såklart!

1,5 kilo minus sen förförra måndagen. Jag får vara nöjd med det lilla…. jag fortsätter kämpa på mot det magiska strecket 60!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu hämtar vi hem husbandet. Mamma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x