SNEAKPEAK på min nya blogg!

Ok, livet utan tanden har börjat. Värkt satan inatt men det skiter jag fullständigt i, det är snart över för gott…i hope!

Hörrni, tänkte ni skulle få veta en sak. Jag har startat en annan blogg oxå. (Ska givetvis behålla denna med). Den bloggen ska handla om den riktiga sanningen om mina graviditeter, även förlossningarna och allt i kring. Tankar man har och hur det faktiskt är! Det här är nåt jag klurat på väldigt länge och nåt jag saknade när jag själv blev gravid för första gången. Jag hade velat haft nåt att läsa där det liksom förklarades i form av raka rör.

VAD JAG MENAR ÄR

HYMMEL:  En liten mängd avföring kan komma i samband med trycket vid en förlossning men det är oftast inget man märker.
SANNING: BULLSHIT!! I dubbel bemärkelse. Det fattar man väl för fan när det plötsligt börjar lukta skit i rummet att det märks!

HYMMEL: Ingen sa till mig att min pulla skulle svullna efter en förlossning.
SANNING: När jag tog en dusch efter jag fött Thedde trodde jag att jag satte mig på något 3 ggr!!! när jag skulle sätta mig på pallen i duschen, det var min egen pulla jag satte mig på. Den var en aaaningens svullen!!

Jag ville inte ha några barnmorskor som hymlade och tvärtom, ej heller dessa överdrivna berättelser om hur man sprack från hål till hål och att det sprutar blod på väggarna.

Jag har en dröm om att en vacker dag kunna göra den här berättelsen i min blogg till en bok. Tänk om den skulle bli så bra så den började sälja…hihi…hörrni, drömma ska man!! 🙂

Nu när jag är klar med mitt barnafödande så vill jag skriva den här bloggen som en följetong och som ett minne till mig själv. Det kommer att vara berättelser rakt ur min verklighet vilket absolut inte betyder att det är sanningen för alla, DOCK så kommer jag inte att utelämna något för att det är för rått, snuskigt eller läskigt. Jag kommer inte förfina något utan dra rena rama sanningen. Det kommer vara mycket känslor som ”outas” och det kommer vara skrivet rakt från hjärtat.

Jag tror att man, när man ska föda barn, ska vara beredd på det värsta. Jag tror att man är förberedd på ett helt annat sätt då. Nu har jag många vänner som oxå fött barn och vi har alla varit väldigt ärliga emot varandra i våra berättelse så jag har mycket att jämföra med. Sanningen är att de som trodde de skulle bli lite enklare har fått en chock och tvärtom!

Jag kommer oxå att inbjuda till gästbloggeri för att andra oxå ska få dela med sig av sina erfarenheter och så kommer den att innehålla en del fakta!

Vad tror ni om min idé?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur gick det med tanden….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x