Tandjäveln som vägrar ge sig….

Idag är jag så himla less….. och så jäkla trött!

Min obefintliga tand kommer nog att ligga över mig som en förbannelse. Jag har inte sovit inatt utan bara haft en hemsk värk i det dära hålet som blev efter att tanden blev utdragen. Jag anar att min infektion som jag haft i tandroten inte vill ge med sig även om tanden är borta.

Idag är husbandet hemma så jag kan få nån timmas sömn + att jag ska till tandläkaren igen. Inte till min härliga tandläkare utan en annan, men det får bli så. Jag gör vad som helst nu…
Värktabletterna hjälper i en-två timmar sen är det kört och värken blir outhärdlig!

Jag är så jäkla less på det här nu så jag bara vill gråta!!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu har jag vart på smygöppning i b

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x