Vad är du för en trosa?

Kom på nåt jag ville ta upp här! Läste på min kompis Cians blogg om ett par gamla mammelucker.

Hur har NI det på trosfronten??

Är det här nåt som oxå går i trender? Eller är det ALLTID åldern som avgör?

Såhär har nog mitt trosliv sett ut.

NYFÖDD: Blöja

FLICKA: Disneytrosor när morsan o farsan hade råd, annars billiga från Variant (lågpris klädesvaruhus på 70 talet). Ni vet såna vanliga hederliga, inte smala..inte breda. Bara lagom söta flicktrosor.

TONÅRING: Fortsatte nog med Variant ibland men började åka till större städer och köpte snyggare trosor med lite spets på. Dom var nog fortfarande lagom breda.

STOR TONÅRING: Testade string för första gången! AJ och USCH, skulle dom verkligen sitta uppe i arselhålet sådär??? Ungefär som ett par stora trosor som arslet ätit upp…. MEN, eftersom det var DA SHIT så fortatte man använda dessa stringisar! Till slut vänjde sig arslet eller om det skavdes till det så var det plötsligt riktigt behagligt och ha dom. Kan ju vara så att det blev bättre och bättre stringisar oxå!

UNG VUXEN: Ok, jag fortsatte på stringlinjen. Ja vafan, man va ju liksom lite sexy i dom dära och det var väldigt viktigt i 20 årsåldern minns jag! Det var string i alla färger, alla former och alla märken.

VUXEN: Ok, här klev graviditetens glada dagar in i bilden. String blev ett minne blott och så använde man mammatrosor. Dom var större än svenska flaggan och var ALLT ANNAT än sexiga eller snygga. Dom var inte ens behagliga!

ÄLDRE VUXEN: Här klev min ”utan trosor helt och hållet” period in. Ja, alltså…. trosor tog bara onödig plats i alla tajta jeans och när man fött barn så var kanske inte magen så tajt längre. Så det bästa var helt enkelt att var utan trosor alldeles. Inget som spände eller tryckte in i sidorna så fläsket ens hade en chans att hänga utanför! Det blev mycket tvätta jeans kan jag meddela.

UNG MEDELÅLDERS: För det första! Är jag här nu?? Eller är jag medelålders? När är man medelålders? 40?? I DONT KNOW! I alla fall. Vi säger väl att jag är här nu!
Nu är det mycket av det ena och mycket av det andra. Jag använder mycket hipsters trosor, knappt aldrig string men jag är fortfarande troslös av precis samma anledning som förut. Men numera är det dagsformen som avgör. Är det vanlig vardag så är det sköna braller och hipsters trosor. Är det ferreberre (vilket det nästan aldrig är) så är det nog tajta jeans o inga trosor. Är det vanlig dag med vanliga kläder kan jag nog använda stringisar.
Jag har precis klivit ur mammatros träsket och THANK GOD FOR THAT! Det är inget roligt träsk att vara i.
Dock så har jag blivit mer noga med lite kvalité sådär. Ska det va string så gärna HANKY PANKY, ska det vara hipsters så gärna några såna seamless och är jag utan så är det flööösch de lux pullan som vilar i jeansen! 🙂

Berätta? Vad använder ni för trosor?
Sen skulle jag vilja veta vad killar (de killar som läser) diggar för trosor???

TELL ME!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Talking cats!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x