Hur är det med män som gråter?

Läste lite snabbt att han Morgan gift sig.

Det står att han grät hela tiden….

Ja, det finns känsliga karlar och sen finns det stenhårda karlar. Jag har ALDRIG träffat nån som är däremellan, det har alltid varit antingen eller. Antingen är man en känslig typ som har lätt till gråt. En man som har lätt för att visa känslor och som det kanske rinner över lite lättare för. Eller så är man MR STONEHARD. Man släpper inte på tårar i första taget utan det ska förbannat mycket till för att man ska börja tjura.

Undrar dock om dessa stehårda karlar verkligen är det alltid? Ja, alltså stenhårda? Kan det vara så att de gömmer sig undan och släpper fram känslor när ingen annan ser eller hör?

Mitt husband är en hårding. Han gråter inte ofta, jag har själv sett det 2 ggr. Äkta gråt…. Första gången var för några år sedan när han förlorade sin morfar. Sen rann tårarna när Milobebis föddes. Han är hård, ja alltså med gråtandet. Ändå är han nog den mjukaste killen jag nånsin sprungit på för övrigt. Hmmm… ett litet mysterium det där.

Själv så tjurar jag nästan jämt, ibland varje dag. Sen har jag perioder när jag kommer på mig själv med att jag inte gråtit alls. Då känner jag riktigt hur jag behöver släppa på trycket, så då gråter jag en skvätt så blir jag genast lite lättad! Det fungerar lite som en slags uttömning på känslor tror jag… BRA skit!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tandborstdax! Nu när man har 6 tän

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x