i LoVe HöSt!!!

Jag kan inte rå för det….

….men jag gillar ju hösten nu huxflux! Är det oxå ett fucking tecken på att man blivit gammal tro?? 🙂 Hur kan det komma sig, jag som HATADE hösten förut? Det enda enda jag kanske skulle kunna klaga på är att det blir så HIMLA mörkt fort. Jag kanske hade föredragit att det blev mörkt liiiite senare när det är som värst. MEN, desto härligare är det när jag får tända ljus i hela huset. Det är förjäkla HÖG mysfaktor på det. Mitt i sommaren är det inte alls lika självklart med dessa ljus.

När jag har alla tända här i huset är det som en bastu. Vet ni att 1 värmeljus värmer som en hel människa. Så när jag tänder alla skulle det kunna vara som att vi är 30 pers här hemma. Inte konstigt att det blir lite varmt då kanske….

Aaaa, snart närmar sig kvällen och med den att tända ljusen. Först ska jag på föräldramöte sen blire MYS! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VÄGNING

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x