RUMBYTET KLART

Vi har ju gjort om en del här hemma, ingen jättestor renovering utan lite rumbyten! Det blev bra allting och Thedde har fått ett riktigt sånt tonårsrum nu. Sen har Milobebis fått ett alldeles eget rum som han sover i.

Det blev ett mycket mindre sovrum men man ”hänger” ju inte där inne så det spelar ingen roll, husbandet köpte en platt TV med inbyggd DVD. Det är ljuvligt att nångång då och då ligga i sängen och kolla TV en hel kväll. Det är lite kvar att göra som att ta bort persinnerna och skaffa en helt mörkläggande rullgardin, fixa sladdar och hänga upp spegeln. Annars är det klart.

Såhär blev det:

Milos rum blev en färgglad historia fast en bas på svart/vitt. Köpte en sån fototapet som det kallas med massa färgglada djur på som han har vid sin säng. Den kikar han på och så har han lärt sig var apan och zebran är! Sen har han en byrå som är belamrad med gosedjur, vart fan gör man av alla dessa gosedjur? Han kan inte ha dom i sängen för då ställer han sig på dom och kommer högre upp och tar sig väl ur sin säng. Aja, dom får ligga där på så länge.

Såhär blev det:

Sen var det tonårsrummet då. Bredare säng och lägg märke till husbandets idé med en innebandymask som läslampa. Blev faktiskt riktigt coolt :). Sen har han skrivbord med dator och alla hans papper och sånt mot en vägg och så stereon i en hylla i hörnet. Den väggen ska det upp lite hyllor på så är det klart. Han har 2 TV apparater men det fattas lite sladdar för att få fart på alla maskiner, spel och DVD:er han har. Frågade faktiskt honom häromdagen om han trivdes i sitt nya rum!
”Skamtaru? Det är ASBRA” fick jag till svar.

Här är sängdelen i hans rum:

 

 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ok,det var tydligen 3 dagars feber

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x