Ladies Night = kåtslag???

Jo, det där inlägget från igår ska jag ta mig an ännu en gång!

Det är så att jag ska på ladies night. Javisst… ni har säkert läst och hört om dessa shower som nästintill gör så att kvinnorna kastar upp sina trosor (jag vet att förra året så kastades det upp BH:ar) på scenen. Där pullorna bultar och kvinnorna får kåtslag. Dom trängs, brottar ner varandra och skäller för att få den bästa bilden.

Dit ska jag på lördag. Jag ska helt huvudlöst ge mig in i denna catfight men hade faktiskt tänkt att behålla både trosor och BH på. Jag tror säkerligen att jag kanske t.o.m kommer att skämmas över dessa galna kvinnor som verkar ha så tråkiga och osexiga karlar hemma så att det totalt tappar fattningen när 3-4 karlar anspelar på sex, sjunger en sång och kanske visar lite hud. Missförstå mig rätt, jag tycker det ska bli SKITKUL att gå på det här, bara det att en del nog blir en aningens hysteriska och kanske tvngar mig att plocka fram skämskudden! Det är en av mina bästa vänner som bjudit med mig på denna tillställning och bara det är hur kul som helst.

Jag har en del erfarenheter av sånt här. Det kallades DAMMIDDAG och det var bara brudar som fick gå. Vår krog i stan hade ordnat det med lite underhållning. Vi tjejer hade samlat ihop hela truppen och bokat bord. På borden stod det ljus som var formade som snoppar, killarna serverade i bara överkroppar, pastan vi åt var snopp-pasta…… det är SNOPP SNOPP SNOPP och allt anspelar på SNOPP SNOPP SNOPP!!

Den här kvällen skulle jag få se en stripp-show för första gången. Det var 80-tals hunken Glen Spove som stod för underhållningen! Han strippade för glatta livet och vi tjejer tappade hakorna, fick kåtslag och nästa överföll den här människan. Jag skyller på hormoner på den tiden….
En annan gång var det en ny dammiddag. Samma tema… ja alltså SNOPP SNOPP SNOPP. Denna gång stod 2 killar för underhållningen. På den tiden tyckte vi att det var de snyggaste varelser man nånsin sett. 2 ifrån vårt damgäng fick gå upp på scenen och tävla. Tävlingen gick ut på att äta en banan så sensuellt som möjligt. Den som gjorde det bäst vann. Nina, som min ena kompis heter (inte jag), smaskade i sig bananen på nolltid. Hon verkligen attackerade den och glufsade i sig den nästan hel. Tuggade och smaskade för att till slut svälja och kasta sig upp och göra segertecknet. Nina hade i sin berusning av dessa karlar totalt missuppfattat. Vi garva så vi ramlade av stolarna och kissade på oss.

Återstår att se om min kompis Maria får gå upp på scenen och delta i en tävling den här gången? Kanske man ska köpa TENA lady till på lördag??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Remember….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x