What to wear on Saturday?

Vet inte om ni känner igen er men när man väl ska på nåt så börjar man ju så smått att planera kläder redan 1 vecka innan man ska iväg! Man har klart i sitt huvud vad man skulle vilja ha på sig men oftast så kommer man knappt i närheten av vad man faktiskt tänkt sig. Satt o kika på H&M:s sida igår och tyckte jag helt plötsligt hittade massor jag hade kunnat tänka mig. SYND bara att grejerna inte skulle hinna hem i tid så jag fick liksom glömma det….

Sååå… nån som vet om det finns i butik??? Toppen åtminstone….. de andra går väl o fixa ändå. Gillar dom där blanka tajtsen, det är lite rock över dom o det gillar ju jag förstås!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En av de mysigaste stunderna på en

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x