Lets talk about anka….

Åh, kan inte vi prata lite Anka??

Jag är faschinerad på ett skräckinjagat sätt av den här Anna Anka. Ok, jag medger att det börjar lite lite tjatigt med allt snack kring henne men jag bara MÅSTE ta upp det i min blogg.

Ibland önskar jag att jag hade lite mer Anka i mig. Ja, alltså…jag vill väl kanske inte bli den bitchen hon blivit men jag skulle vilja ha lite mer skinn på näsan. Kanske vara mer chockerande och mer rakt på sak! Våga smacka till med nåt som kanske ger lite konsekvenser men ändå stå där rakryggad och säga SCREW YOU om nån ifrågasätter eller inte tycker likadant. Jag tycker nog kanske att jag är lite för ”snäll” ibland. Det har hänt att jag blivit behandlad på ett sätt som jag inte tycker är ”fair”. Då är nog jag den som drar mig undan och tänker att aja, då får det väl vara så. Kanhända att ni inte riktigt tror det om den här riviga finskan men så är fallet, helst när det kommer till vänner. Jag skulle aldrig ställa till en scen.. MEN… ”bränner” man ett förtroende eller något som har med vår vänskap att göra är man för alltid rökt hos mig. En ytlig vänskap men aldrig nåt mer från min sida skulle det bli.

MEN ANKA minsann…. jävlar i min lilla låda. Hon skulle halshugga dig, spotta på dig och få dig att må riktigt jävla piss tror jag. Undra hur det kommer sig att hon blivit såhär? Är det revanch hon är ute efter? Har hon blivit bränd av nån snubbe som hon nu försöker ge igen på? Hon säger ju att hon inte har någon kontakt med sina adoptivföräldrar…varför undrar man då? Det är väl inget bra…att inte ha kontakt, eller?! Mår hon som en påse skridskor men skulle aldrig falla så lågt att hon erkände det? Om hon skulle bli satt hos en psykolog eller beteendevetare så skulle hon väl brinna av totalt och kanske aldrig mer bli människa, tala i tungor kanske? Analysera kan man ju göra….

….eller så är det bara så jäkla enkelt att hon ÄR såhär. Hon är en svinhårdhudad kvinna som står för vad hon är. Det hon står för förespråkar hon i alla lägen. Hon vågar vägra normen för vad en kvinna SKA vara (hur nu det är), hon skiter väl i jämställdhet men ändå är hon en hård jävla arbetsgivare som kräver 180 % från sina anställda. Sug av din man varje morgon säger hon…ändå sover dom i separata sovrum.

BRR….jag ryser…men faschineras på nåt konstigt jäkla läskigt sätt!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

1,5 timme tog det….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x