Ikväll….

Jaha, då är vi tillbaka från joggingrundan. Såå jäkla jobbigt var det…. det blir alltid värre när man inte ätit nåt innan, man har liksom noll energi kvar i kroppen! Huuuu.

Nu ska jag förbereda en mysig lördagsfrukost med ägg, härliga pålägg, nyttigt bröd och kaffe. Sen blire väl sockerflingor och youghurt för stora killarna, Milo får gröt han.

Idag är det då dax för ladies night! Jag har köpt mig en ny outfit som jag kände var ”JAG”. Kl 14.09 går tåget mot Stockholm och Maria som möter upp mig där! Sen checkar vi in på hotellet, går en runda på stan och sen tillbaka till hotellet för att fixa i ordning oss för kvällen! Ska bli jättehärligt och få umgås med min kompis på tu man hand. SOm förr i tiden….

Jag kommer mobilblogga så ni oxå får hänga med mig på min första ladies night……som blir en ladies night only!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KLAR!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x