Ladies Night 2009

Jaha, då var man hemma som vanligt igen och jag har överlevt en utav årets händelser! Det var SUPERKUL och showen var fantastiskt bra och såååå över mina förväntningar. Jag var nästan lite lite chockad över hur bra jag tyckte att det faktiskt var!

Det började med en tågresa till stockholm, mötte upp Maria och så tog vi oss till hotellet. Ett urfint hotell som jag verkligen rekommenderar. Rummen, foajén, frukosten… ALLT var verkligen kanon och till ett kanonbra pris!! Best Western TIME HOTELL i Norrtull var det.

Sen gjorde vi oss i ordning. Finns inget bättre än att göra sig i ordning tillsammans. Det är som att bli ung på nytt. Jag plattade Marias hår medan vi drack rosé blandat med fanta (lärde mig att dricka det nu i helgen faktiskt, gillar inte rosé i vanliga fall). Vi snackade om allt mellan himmel och jorden utan att bli avbrutna av vare sig ungar eller karlar! 🙂 Musiken på i bakgrunden och så få ägna flera timmar åt bara sig själv, aaaahhhh….

Showen då?! Oh gud, vet knappt var jag ska börja eller ens försöka förklara för att ge det någon rättvisa. Det var Micke Tornvings snabba övergångar och skämt som gjorde själva grunden till skratt, det var Martin Stenmark och Andreas Johnson´s sång som gjorde musiken, det var dansarna som gjorde dansen och det ”sexiga” och slutligen magnus samuelsson och byggmatte som rev ner applåder som jag knappt hört förut! Jag skrattade, jag grät (till martin stenmarks 1000 nålar, han gjorde den så jäkla bra och med en känsla jag aldrig sett förut), jag dansade och sjöng och bara faschinerades av att 11 000 tjejer stod och dansade och sjöng med i slutet av showen! WOW, jag ryser nu när jag skriver om det…. HÄFTIGT!!!! Jag har lite videosnuttar från showen men jag sjunger så jäkla högt på filmen så jag skiter i och visa er dom!! 🙂

Efteråt åkte vi bara hem till vårt härliga hotellrum, tvättade av oss sminket, pratade och tittade på TV. Somnade sen nöjd för att vi haft en KANONKVÄLL!! Vi skulle vidare men efteråt visade det sig att det brann på Gullmarsplan så det gick inga tunnelbanor, där gick luften ur oss eftersom 11 000 tjejer skkulle försöka få tag på en taxi! 🙂 Dock så kom tunnelbanan igång efter en stund….

LYCKAD KVÄLL!! TACK MARIA för att jag fick följa med!!!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är alla samlade igen! Ladies ni

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x