Milo utvecklas…

Det är ju så jäkla mycket som händer med bebisar i den här åldern Milo är i. Det känns som han utvecklas massor varje dag, man märker plötsligt att han bara hajat något och så kör han. Det här med hans gåvagn var ju lite festligt, jag ställde upp honom mot en sån här vagn och så bara knatade han iväg. WHAT?

 

Häromdagen sa husbandet att han säger mamma. ÄSCH sa jag…. det är för tidigt. Det tror jag inte på…. Döm om min förvåning när det kommer mamamamamamamamama när han ser mig. I morse gick jag upp vid 4 för att hämta honom till vår säng, då låg han och sa papapapapapapa, sen fick han se mitt fejs och började säga mamamamamama istället. Så han är på god väg att förstå innebörden av ordet mamamamama och papapapapa!

Sen kan han ju faktiskt pussas oxå…..

 

 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

RYGGSKOTT I FAMILJEN!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x