Viktredovisning…a big NONO this week!

Fick en förfrågan om min viktredovisning denna veckan. Den skulle ju varit IGÅR…..

MEN mina damer och herrar. Miss PMS landade här hemma i dagarna (för det är väl en miss inte en mrs, vem fan vill gifta sig med PMS?). Hon dök som vanligt upp från ingenstans och gjorde att jag ville bosätta mig i kylskåpet, äta en häst, att jag sväller så ringarna sitter tajt för att inte snacka om jeansen, hon gjorde att ryggfläsket ser ut att ha återvänt ordentligt.

Så sammanfattningsvis tänker jag inte ställa mig på vågen och kanske/kanske inte få ett hemskt svar. Mitt psyke bara pallar inte med det nu, jag behöver gömma mig under täcket och bara vara förbannad nu under några dagar tills Fröken Röd (som inte heller hon är gift) kommer på besök. Då tar vi en ny vägning. Fram till dess så är jag ändå nyttig och har satt lås på skafferiet och kylen! Jag kör oxå en slags skrämselpropagande på kylskåpsdörren, den funkar riktigt bra! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SKEPSISM???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x