Ryggskott.nu

Ja, som jag tidigare skrev har ju husbandet då råkat ut för ryggskott. Det är synd om honom men jag tycker ju att det är lite synd om mig oxå. Nu måste jag sköta ALLT! Det är lite tufft men det går…. man är ju KVINNA. Tänkte nästan skriva det med Q men det finns fan inget töntigare än det!

Jag googlade lite på det här med ryggskott för att se om det finns nåt man kan göra hemma. Ja som bättrar på det hela. I morse var han hos naprapaten, lite varm massage och lite tillrättaläggande var skönt men bättrade väl inte på honom nånting. Det är vila i rörelse som gäller, ingen belastning i form av lyft (så att bära Milo var uteslutet), rörelse som promenader i lugn takt var bra (inte med mig för när man går med mig ska det smaka blod i munnen och på fotsulorna)!
I alla fall, nu när jag letat lite info så kom jag till en sida som heter www.ryggskott.nu! Hahaha… är inte det typ festligt? Där drar dom lite tips för stackars husbandet.

Nej, nu ojjar han sig i soffan, måste rusa!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu kom en sjukling,han är sjuk ida

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x