FULLMÅNE

Ok, jag vet inte men det här med alla konstiga händelser kring fullmåne kan diskuteras. Vampyrer, spöken m.m. HELT KLART. MEN…. Thedde och jag har, utan undantag, svårt med sömnen nätterna kring fullmåne. Inatt hade jag en sån typisk konstig oro i kroppen, funderade dock inte mer på det.
Sedan ringde barnens pappa och sa att Elliot är fortsatt sjuk och kommer hem till mamma idag, han nämnde oxå att Thedde hade haft så svårt att sova inatt. Kom på det där med månen, gick ut på nätet och kollade månkalendern. MYCKET RIKTIGT, där står det att det är fullmåne på söndag.

Jaja, som sagt, jag har läst att det kan handla om olika saker. Mer vatten i kroppen av månens dragningskraft är några rön och sedan påstår många att det är en FET MYT. Man inbillar sig att man har problem med sömnen när det är fullmåne m.m. Det konstiga i detta är ju att Thedde inte har en aning om detta med fullmåne…. Hmmmmm. Tål att kluras på.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ok,nu har jag nattat honom då.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x