Ny VÅGDAG

Javisst, jag känner att måndagar ju måste vara den absolut värsta dagen att väga sig på. Jag brukar ju väga mig nån dag till i veckan och det visar sig alltid att måndagen är den dagen jag väger som mest. Då visar det helt åt helvete o det gör mig ledsen. Jag vill inte vara ledsen, jag vill vara glad och peppad. Jag låter ju mig äta lite si och så under helgerna, och det gör jag för att jag överhuvudtaget ska ha nåt liv. MEN, det som händer är ju att kroppen drar åt sig lite vatten…. helst de helger man tagit nåt glas vin. Så, fr o m nu så kommer jag att väga mig på fredagar! Javisst….

Jag vägde mig i morse och det var inte så farligt. Jag vägde 72.1 kg. Det innebär att jag gått ner 0.4 kg och däremellan haft mens. Så jag är glad att det fortfarande gått neråt…. bara DET betyder mycket!

Just ja, jag kör inte pulver längre. Jag äter mat. Och det är fan ljuvligt…. men jag äter nyttig mat. På morgnarna blir det frukost med grovt bröd, kaffe och lite youghurt. Lunch oftast en sallad utan kolhydrater, middag nåt proteinrikt helt utan kolhydrater. Funkar JÄTTEBRA…. och jag har minskat på portionerna, det gör massor! Å så dricker jag massa vatten, det funkar fan som ett dränage. De dagar jag slarvar med vatten händer inte så mycket… men de dagar man dricker och kissar så har jag alltid en bra känsla i kroppen!

Hur går det för er som oxå håller på undrar jag? Berätta gärna!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo 10 månader

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x