Att sälja på BLOCKET!

Jag håller på att sälja en grej på blocket, närmare bestämt vår gamla sängstomme. Eller gammal och gammal, den är några månader bara men jag ruttna på den….jag är sån ibland! Ledsnar ur på saker fast jag bara ägt dom i nån månad.
ATT sälja på blocket är inte alla gånger en LEK! Folk är ju för fan inte kloka rent ut sagt! Alltså…. när man säljer en stomme så förväntar man sig väl att folk som är intresserade av den kommer och i första hand köper den och givetvis kommer hit och hämtar den!
Nej, inte när man pratar med vissa…..
På riktigt har jag hört såna galna grejer så jag ibland trott att dom skämtat och inte veetat om jag ska börja garva eller gråta!!!

Här har ni lite:

* Kan du köra hit den? Jag bor i Uppsala?
* Jag vill ha sängborden oxå!
* Vadå vill du inte sälja sängborden? Du kan köpa nya på IKEA så tar jag dom där!
* Jag har sjuka barn så jag kan inte komma och hämta den!

Alltså, och det här är ALLDELES SANT! Det finns såhär puckade människor därute. En fick jag bli riktigt jävla förbannand på…. jag sa att hon inte fick köpa min sängstomme! Att jag inte kunde köra den till henne och att jag inte tänkte sälja mina sängbord, inte heller åka o köpa nya på IKEA! What the fuck!!!!

Vad är det med folk…??? Är DOM HEEEEEEEEELT FRÅN MÄRSTA ELLER???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GLAD

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x