Nu är jag på bristningsgränsen! Ja

0-602c52165cfcd3730d443c5b1eda1a79.png

Nu är jag på bristningsgränsen! Jag är exakt några sekunder ifrån att kasta ut den här jävla svarta saken! Har försökt få in ett inlägg på bloggen sen kl 9. Det var då Milo somna och jag fick min morgonstund att kolla mejl,blogga och läsa de bloggar jag brukar. Men den här jävla datan fittar sig så till den milda grad att jag överväger att lägga ut den på gatan och köra över den med bilen. Den blir plötsligt helt vit i skärmen. Bara vit. Inget funkar då givetvis. Nu är jag så in i helvetes irriterad över det! FAN! Känns som morgonen är helt förstörd nu….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När man äter korv på tvären/längden/bredden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x