Tvätt av buske!

Eftersom jag PMS:ar värre än en hund är skendräktig så faller såklart alla dessa härliga träningstankar in. Jag har några kompisar som valt olika ställen att träna på vilket fått mig att fundera….

…. jag är lite sugen på att börja träna men tydligen inte tillräckligt med tanke på att jag inte fått tummen ur mitt feta ärsel. Nåväl, det jag kommer att tänka på är att jag jobbade på en träningsanläggning i flera år. Hur stressad jag ständigt var över att jag inte tränade tillräckligt då även fast jag hade själva gymet under ärslet bokstavligt talat. Men var det stressande att bara att tänka på att komma tillbaka till jobbet igen, för så var det ju. Hem, utfodra ungar och så tillbaka till jobbet för att träna. Dessutom var det väldigt sällan man fick träna ifred, det hände faktiskt att jag stod på ett löpband och flåsa och nån kom och babbla som aldrig förr och själv blev man pionröd i fejjan och höll på att svimma av utmattning!

Det finns ett ställe till jag tänker mig att kunna träna på, blandad ålder och inget flash, bara ren och skär träning. Dock så är jag uppfödd i deras badhus och kan inte sluta tänka på alla gamla tanter som satt på en bänk och tvätta sina djungelväxta pullor med en sån vanlig tvål, en vanlig fyrkantig tvål så det löddra upp i taket. Det var inte så att dessa kvinnor försiktigt tvättade sitt underliv utan de tvättade det med brett särade ben. Tvålen gnuggades i stora cirklar så det där takhöga löddret uppstod. Tänk all behåring som fastnar på tvålen. UÄÄÄK, *spyr*!! Jag har blivit skrämd efter det. Jag slåss för livet för att slippa gå till badhuset mer, jag ryser på ryggen av badhuset.

Det finns väl några ställen till att välja på men frågan är om promenaderna får duga ett tag till eller om jag kanske nån dag får tummen ur, jag kan dock inte välja busktvättar-stället…det bara går inte! Då kommer jag råka ut för nån busktvättarfobi som säkert är svår att bearbeta!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ge mig ett P…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x