Lunch-njuta!

Idag tog jag ett lunch-bad! Det kan ju tyckas lite sådär keffigt, hur kan det vara njutning, mitt på blanka dagen? Men vet ni, det är HÖJDEN av njutning. När husbandet kommer hem på lunchen och jag får några enstaka minuter att bara göra allt sånt som jag inte riktigt hinner när jag är hemma med Milobebis. Det är mycket ”inte kunna leka själv” period för Milo nu. Det är liksom skräckinjagande kasst att leka själv på golvet, det är bara roligt om det sitter en mamma bredvid. Gärna en mamma, men det kan duga med en bror oxå.

Att en sån dag hälla i ett bad, stänga dörren, släcka ner lite och lägga sig i ett varmt bad, för bara några minuter, är en fantastisk njutning! Helst ska man ha duschen strilande samtidigt och bara stänga av huvudet från tankar. Det är en riktig speed-energi-boostare. Idag tvättade jag håret oxå, det var nog flera dagar sen jag hann och tvätta det. Jag tar mina duschar snabbt på morgonen innan husbandet åker till jobbet, sen blir det stört omöjligt i veckorna. Jag har försökt, men då blir det att sitta och tvätta håret i 300 samtidigt som du drar imse vimse för 43:e gången ifall han hinner stoppa nåt olämpligt i munnen eller resa sig mot nåt som han inte riktigt fixar. Sen tappar han ju humöret oxå, så in i helvetes oxå. Så där sitter du i duschen och sjunger så stämbanden gör kullerbyttor, trasslar in dig i ditt eget hår av dina yviga rörelser i huvudet och får schampo i alla håligheter och griper efter duschen samtidigt som du håller i Milo i en arm för att han inte ska ramla.

Skulle ni komma in i min dusch då skulle ni få er en riktigt FIN syn!

Jag vill ha meeeeer lunch-njutning! Vad gör ni när ni får snabbnjuta?? Förutom det där som jag vet slog dig precis… 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grattis Katrin Zytomierska

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x