När nåt fattas!

1ce9925be61f840b251b800d7a62087c.png

Skitkul o baka när man märker att kanelen är slut mitt i allt. Nu ligger degen här på bordet utkavlad o klar med smör och socker på och jäser. Husbandet är och köper kanel…

Ibland känner jag mig som en liten husmor som står där och knådar deg och känner mig jätteduktig när grabbarna utbrister ”Åååh mamma, bakar du, vad gott!”. Då känner jag mig som en riktig bullmamma med förklade, en Sound of music mamma, det är bara den underbara musikalsången som fattas. Jag står där och bakar med ett stort leende på läpparna och jag häller i ingrediens för ingrediens och ser hur bullarna tar form….

…tills jag märker att det saknas KANEL! WTF!!! Sound of music bullmamman förbyts till en ryande best som slamrar i lådorna och undrar vem i helvete som använt slut på kanelen utan att säga till?!??!

JAg tror att det är jag som använt slut på kanelen….. men det är aldrig kul att märka det, MITT i bullbaket!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FINMARMELAD!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x