KRUPP

Då har vi varit hos doktorn, och enligt honom så påminner det om krupp.…som jag trodde. Jag har haft det och husbandet har haft det. (Än idag kan jag få lite krupp på saker jag blir förbannad på 😀 😀 , nu var jag rolig va?).
Nu vet inte jag om han har sån fullt utvecklad rackare men jobbigt har vi det på nätterna just nu. Vi finck inget för det utan det går över av sig själv, blir det mycket värre på natten igen så får vi åka in akut. Hoppas dock vi nådde kulmen inatt. Det är såna här dagar man ser dubbelt av trötthet, inte orkar klä på sig vanliga kläder utan går i mysisar hela dan, slänger upp det skitiga håret i en tofs och drömmer om att få sova.

Nåväl… nu är det som det är. Vi hoppas att han snart blir bättre. Hade ett möte inbokat och ett barnkalas att gå på idag men det fick vi omboka. Sen skulle andningsmammorna (profylaxgruppen) ha kommit och hälsat på imorn, men det är tvärtkört med det. Jag är ändå glad att Milobebis inte varit sjuk så mycket, hoppas det fortsätter så.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SJUKRAPPORT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x