Vad ska Du göra i helgen?

Fredag idag, väntar i detta nu på att Milobebis ska somna en stund så jag kan fara runt som en TROMB och städa. Det är då man kan göra det i lugn och ro och inte ha en bebis som hänger i dammsugaren, swipen eller dammtrasan.

Som tur är början han äntligen bli bättre med sin hosta. SHIT, vilken hemsk hosta han haft på nätterna. Sen att han haft svårt att andas på det har inte gjort saken bättre, stackars bebis vad vi har lidit med honom. MEN som sagt, nu börjar han likna sig själv igen. Vi var ute på stan igår för första gången på hela veckan, vi har suttit isolerade hemma och bara vart ute korta stunder och promenerat så han fått lite luft. SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG! 

Helgen bjuder på 30 årsfest imorgon, tjejfest. Imorgon eftermiddag kommer några kompisar till mig, då ska vi äta lite tillsammans, jag ska klippa Maria, sen ska vi kitta till oss, babbla av oss, dricka lite vin och sedan bege oss till Helena som fyllt 30 och firar det med en tjejferre! KUL KUL!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig än….hatar när jag får såna dagar. Det lutar åt en klänning med nå roliga strumpbyxor. Sen skulle jag behöva få tag på såna där gummigrejer att ha i skorna så man inte får ont i fötterna! Nån som vet var det finns??

AJa, det ordnar sig med det…. annars finns ju alltid svarta plastsäckar med nå coolt skärp runt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Varning för EXPLOSION! Ja,så skrik

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x