Shoppat till ikväll!

GUTEN MORGEN….jag är trött som en jäkla GNU!

Jag har varit vaken sen 4 då vår bebis inte ville sova mer, lagom till vi gett upp vid halv sex tiden somnade han om så fint och sov till kvart i nio. JOOOODÅSÅÅATTTTTEEEEEE! Det tackar vi för…. 🙂

Jag kunde inte somna om så jag har vart uppe sen dess, städat, fixat och tagit reda på nytvättad tvätt. Javisst, vad gör man annars så tidigt på morgonen? Jag har ju energi som bäst då så det gäller att ta vara på den, nu är jag trött som en zombie och skulle kanske behöva sova en liten skvätt.

Jag ska ju på FEST ikväll, min kompis Helena har sin 30 årsfest ikväll. En trevlig tjejfest blev det av det hela, i love it…. tjejfester är väl GRYMMA?! Man skrattar så tårarna sprutar och babblar käkarna ur led.

Vad ska man ha på sig då?

Jag köpte i alla fall nya strumpbyxor och såna skydd i skorna så man inte får känslan av att vilja amputera sina fötter efter en helkväll med klackskor! Så jag tror att det blir en svart klänning ikväll med klackskorna.

Jaha, nähä…. nu vill husbandet bli tatuerad. Jag lovade att göra en idag i utbyte mot ansiktmassageen jag fick igår kväll, kasst byte! Men jag var trött och bara ville få honom att göra det en liten stund. Hade jag vart vid mina sinnens fulla bruk så skulle jag ha krävt minst en helkroppsmassage i en timme…. dålig affär av mig!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Husbandet hänger på! Prövas med ch

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x