Svininfluensavaccins tjat…..

TACK för alla svar angående svinisvaccinet!!!

Jag ska tjata om det här ett litet inlägg till, sen får det vara…..

Jag är fortfarande väldigt kluven, pratade med flera personer igår om detta och känner mig smått förtvivlad för att jag inte känner mig säker åt något håll att ta ett beslut!

Först och främst är jag en STOR motståndare mot all slags medicinering. Det var inte längesen jag började ta IPREN 400 mg. Innan har jag stått ut med feber, mensvärk och huvudvärk. På sin höjd tagit en alvedoon när jag inte stått ut.

När jag drabbades av svåra sömnsvårigheter när jag gick in i väggen så fick jag insomningstabletter utskrivna. Inte tagit en enda en. När vi fick alla missfall fick jag blodförtunnande utskrivet, dettanför att eliminera fler missfall. Tog inte dom…. tack o lov så kom MILO till oss ändå!

DÄRAV TROR JAG ATT JAG ÄR EN STÖRRE MOTSTÅNDARE TILL VACCIN!

Jag har läst MYCKET om själva vaccinet och där väcks många utav mina frågetecken? Kanske att det inte visar något nu men om flera år kan det ge upphov till reumatiska sjukdomar, halterna av de olika preparaten ska vara låga men enligt proffessorer så kan de ge biverkningar även i liten dos. Läkemedelsföretagen har avskrivit sig ALLT ansvar för biverkningar för att vaccinet är så NYTT och OBEPRÖVAT! I flera utav länderna i världen har samma vaccin förbjudits och så har de hårdare restriktioner! Där får t ex INGA GRAVIDA bli vaccinerade, ej heller småbarn! Hur kan det komma sig? Hur kan det vara så olika när det är samma vaccin vi pratar om?
Pratar man med läkare säger dom att man ska vaccinera sig för att stoppa en eventuell panemidemi. Struntar man då i biverkningarna?
Sveriges främsta influensaforskare säger att svinis kommer att mutera så småningom, enligt honom behöver man inte vaccinera sig nu, han tycker att pengarna som läggs på vaccin nu borde läggas på forskning kring den muterade form svinis kommer komma i i framtiden. I morse pratades om autism till följd av vaccinering!
Mer att läsa om allt detta finna att läsa här!

MEN….. precis som många av er säger kan man inte leva med sig själv om nåt allvarligt händer mina barn….till följd av att jag hoppat vaccinet.

Det känns som pest eller kolera, det känns som en lottodragning, det känns som man väntar på att få svinis och att man får högsta vinsten om man klarar sig helskinnad ur sjukdomen. Varför skulle vi ha en sån tur? Dock så klarar sig ju jättemånga oxå…. ganska så lindrigt. Norge har 800 000 fall av svininfluensa, 14 personer har dött till följd av svinis. Min morbror i Finland har haft det och blev sjuk som i en vanlig influensa.

Nej, som sagt, jag vet fortfarande inte. Jobbigt som fan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Svininfluensavaccin eller inte?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x