Sovkuren verkar fungera!!!

Ja då har vår bebis sovit sin femte natt efter vi startade ”kuren”. Vår alldeles egna hemmagjorda kur. 2 nätter i rad har han sovit hur bra som helst (jämförelsevis med förr). Han somnar vid halv 8 och vaknar till nån enstaka gång men somnar om själv. Vaknar till och är lite orolig vid halv 4. Från att ha skrikit argt de första 2 nätterna är det endast lite gnäll nu. Han gnäller, vi stoppar in nappen, han gnyr lite och så somnar han om av sig självt. Detta kan pågå en halvtimme på sin höjd.

Det är det som är det smått fantastiska. Han behöver inte ha hjälp att somna om VARJE GÅNG utan kan själv fixa det. Han bara somnar om utan att vi går in varje gång.

Det är en OTROLIG SKILLNAD! Husbandet är tröttare än nånsin..han har inte sovit så bra sen han föddes. Jag håller litegrand med, jag kan desto värre inte sova dåra eftersom jag säkert är lite ”skadad” av avbruten sömn under nästan 2 års tid. Jag var ju gavid oxå! 😉 Så när Milobebis sover är jag vaken då har brukade vara vaken, helt muppigt. Hoppas dock att kroppen snart hajar att den får sova…..

Om ni nu har samma problem som vi, PROVA. Ta ett beslut om att fixa det tillsammans. Det verkar funka…hoppas nu att det fortsätter såhär. Det är en gudagåva att få sova ostört, både för Milo och för oss! Han äter med god aptit, det har han sällan gjort förut. Han leker själv under längre stunder, är gladare och piggare som bebis. ÄNTLIGEN!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lite julstämning…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x