POLEDANCING…. det nya heta träningssättet!

Ok…. alla har väl hört talas om striptease aerobic. I USA har har man tagit det ett steg längre, poledancing. Mmm… det ni alla kåtbockar därute! 🙂

Här går en annan och funderar över träningssätt nu över vintern, det kanske är det här?? 😉

Kollade på klippet och tycker att den mörka tjejen som undervisar är skitduktig, hon är riktigt porrig och det ser faktiskt riktigt riktigt jobbigt ut. Bara att stå i dom där überhöga klackarna skulle få mig att krokna innan jag ens hunnit tagit i stången. Sofi kanske inte är riktigt lika duktig, men vem är det första gången?

Frågan är hur sexigt det skulle se ut om en själv stod där?
Haha…. kan faktiskt ärligt talat inte låta bli att skratta. För det första skulle jag hinna skämma ögona ur mig redan med stilettklackarna och dom minimala braxerna. När hon den däringa mörkra bruttan tar tag i stången, hänger sig upp och ner och särar benen maximalt… då skulle både min pulla och stjärten halka utanför byxan tror jag!
Ok om 12 kilo men inte NU!! Om man skulle få ha någon heltäckande kroppsstrumpa som höll in allt så kanske jag skulle ställa upp…. för jag tror att det är jäkligt kul faktiskt.

Blir man tillräckligt duktig så kanske man skulle skaffa en hem till sovrummet och köra ett pass innan sänggående…varje kväll! 🙂 LUCKY HUSBANDET eller kanske stackars han?! 🙂 Stirra på en stjärt som är alldeles blå av de alldeles för trånga braxerna och kanske en blygdläpp som halkar utanför. Nääääää..

Skulle ni gå på såna här pass om det startas i Sverige??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SLUT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x