Vi ska sy och vi ska klippa…..

Godmorgon!!

Milo har sovit ytterligare en natt som en ny bebis. Somnade kl halv 8. Vaknat till vid 10 tiden, en gång vid 2 sen vaknade han för morgon kl. halv 6. Ingen välling, inget strul, ingen vakenhet…bara sömn! Själv vaknade jag halv 4 och har inte kunnat somna om. Jag är fortfarande Milolaged…. som när man är jetlaged. Det tar väl ett tag innan jag kommer i fas, jag är så jäkla ovan så ni anar inte. Rädd att han slutat andas och sånt har återigen återvänt, man är ju van vid en unge som låter minst en gång i timmen, nu ingenting på flera timmar i följd! CHOCK!

Jaha…här hemma så håller jag själv på att kurera mig, har nåt som inte bryter ut. Så nu kör jag stenhårt med echinagard, citronvatten och C-vitamin. Känner mig *peppar peppar* lite bättre idag. Måste hålla mig på benen till på torsdag när vi har glöggminglet. Gärna helt och hållet så man slipper sjukdomar, bläääää! Just i detta nu tillverkar jag en hel del alster. Det sys, klipps, slipas, målas, skruvas i 180. Jag måste få färdigt allt till på torsdag kväll kl. 19.00!

Lägger in lite bilder sen så ni får kika på vad jag gjort hittills….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Svenska folket väljer Aladdinaskens framtid! :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x