Kanon

Åh det blev jättelyckat igår kväll…. massor med folk. Så mycket folk att det knappt gick att ta sig fram i lokalen. Precis som det ska vara. Vi fick jättefin respons! Jättemånga handlade och beställde av våra produkter.
Nu är jag helt slut, det krävs ju en del förberedelse inför såna här grejer. DET VAR VÄRT DET. Det är alltid kul att nå ut med sina produkter och sen få fin feedback där många tycker man gör fina saker.

Idag ska jag städa, inte mycket städat denna veckan eftersom man haft fullt upp med annat. Sen blir det till att ladda om batterierna för på söndag blir det BARNLOPPIS. Jag och några tjejer ska kränga våra bebiskläder och saker.

Tänkte visa er bilder från igår kväll sen…hinner inte lägga ut dom för nu måste jag kasta mig in i duschen och göra mig i ordning lite. Jag har lunchdejt med min kära man….

I morse fick jag en sån lyckokänsla i kroppen, ni vet när man översköljs med kärlekskänslor. Jag älskar dom känslorna och är så glad att jag får dom då och då. Jag är kär i min man, har jättefina ungar som jag älskar över ALLT annat, vi trivs i vårt lilla hus och så är det FREDAG! Måste komma ihåg att njuta av dessa stunder….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mina alster…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x