Victroias Secret underklädesshow….

Kikade in på aftonbladet denna morgon och fick återigen bli förundrad över vissa människors elasticitet!!! Hur kan det vara så olika??? Nu har alltså Heidi Klum varit med på Victorias Secret´s underklädesshow igen, den gjordes i torsdags och det är 6 veckor sedan hon födde sitt FJÄRDE barn.  WTF? Jag förstår att hon har personlig tränare, personlig dietist, personlig stylist, personlig make up artist, personlig hårstylist, personlig ob bytare, personlig tånagelsklippare…eeh orkar inte rabbla fler. Men ÄNDÅ!!!

Jag….bitter? Näää inte alls…. för mig är det snart 1 år sen jag födde mitt tredje barn och jag skulle hellre bli skjuten än ställa upp på en victorias secret show. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GLÖGGMINGEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x