The best toy ever!!!

Ja det är lite roligt detta. Milos absoluta favvopryl i hemmet är tvättmaskinen. Han kan påå riktigt stå vid den i en timme utan att gå ut från badrummet. Han klättrar upp emot den, tittar in och spanar på tvätten som snurrar runt. Han ÄLSKAR när det centrifugerar…. när tvättmaskinen stannar till för att tömma eller byta program så skriker han högt från badrummet och är riktigt förbannad för att tvättmaskinen inte snurrar.

Att man inte visste det här… då hade vi inte behövt köpa en endaste leksak ju… 🙂 Bara stänga in han i badrummet så är det bara att laja. Docks å måste jag hålla lite koll…han älskar nämligen att äta toapapper oxå… det är mindre bra.

Han har lärt sig att öppna luckan och plocka ur kläder när den är klar. Sen vill han att vi startar upp den igen. Han stänger luckan efter att jag fyllt på med tvättmedel och sköljmedel, sen vrider han på spaken där man ställer in program. Sådär håller vi på, dagarna i ända. Det är väl en jävla tur att man har och tvätta. 1 som rider, 1 som spelar fotboll och innebandy, skolgympa, en karl som spelar innebandy och fiser illa i sina kallingar, en milo som skitar ner 4 klädbyten per dag och så en skabbig morsa som tvättar sina trosor ibland och faktiskt promenerar sig svettig lite då och då. 😉 Det ger en hel del tvätt!

LYCKA för Milo!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Önskelista…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x