Milo är sjuk.

….jag har vart lite frånvarande!

Milobebis är sjuk. Idag har han fått feber oxå…. så nu är han snuvig, hostig och har 38,2 i feber. Jag är såklart VIDRIGT orolig att han fått svininfluensan nu. Jag som är norra europas oroligaste när det kommer till sjukdomar hade verkligen inte behövt haft det här i mitt liv nu. Jag är hypokondrisk av mig redan från start så detta är lite jobbigt dåra. Men men, såhär är livet. Det måste gås igenom i alla väder och vad som än händer.

Vi har ju som sagt inte vaccinerat oss och det är när ens bebis blir sjuk som man blir påmind om att man inte vet om man tagit rätt beslut after all. Jag hoppas att vi gjort det och kan inte annat än be till högre makter att vi klarar oss igenom det här om det nu skulle vara svininfluensan. Jag har läst mig röd i ansiktet på nätet om allt vad gäller svinis och har nu beslutat att jag bara ska stänga av datorn och ta hand om min sjuka bebis som jag brukar ta hand om mina sjuka barn och inte försöka klura nåt mer på det här. Man blir nog mer eller mindre knäpp annars tror jag.

Inatt har det varit jättejobbigt för Milo. Värsta hostan och så fort han somnat så har han vaknat till efter 10 minuter för att hosta IGEN! Vi har vart vakna sen kl 02 inatt och jag har fortfarande inte sovit nåt mer. Husbandet kom hem här nyss och jag är glad jag har honom…. han är inte den oroliga typen utan tvärtom väldigt lugn och lugnar mig när jag flåsar iväg och blir knäpp! 🙂

Milo är som vanligt, lajjar på och babblar… han har sovit på dagen dock som en väldigt förkyld bebis…. men det sägs ju att så länge allmäntillståndet är ok så behöver man inte drabbas av panik.

Då vet ni… sjukstuga här hemma, hoppas ni andra får må bra och att ni håller er friska!

Kram från oss här hemma!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En vanlig tisdag i våra liv…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x