Vad bjuder veckan på?

Godmorgon Måndag!

Igår var det första advent och den dagen tillbringades med innebandy. Vi var till Alunda och fick spö utav helskotta, kanske inte det roligaste sättet att fira första advent på?! MEN MEN… på kvällen blev det i alla fall lite god mat och lite onyttigheter i form av godis och chips. IDAG börjar mitt nya liv för 148:e gången. Ska sköta maten litegrand nu igen….känner att jag behöver det för att må bra.

Jahapp…. en vecka går fort, på fredag är det dax för Milo att bli 1 år. Är det inte helt sjukt detta?
Veckorna flyyyger fram, månaderna rusar fram och åren tickar på. Man kan nästan bli lite skraj för att man inte hinner leva under tiden själva tiden flyger fram….. alltså, om 4 veckor är det julafton! Var det inte midsommar för nån månad sen?

WELL!!

MÅNDAG:
Idag blir det lite plock hemma, fixa i grabbarnas rum eftersom dom har mammavecka denna veckan. Köpa present till mamma….vet bara inte vad. Vill hitta nåt gulligt och personligt. TRÄNING med innebandykillarna och målvaktsträning för flickor födda -97,-98.
TISDAG:
Lite pysselmys som jag ska ge till mamma.
Min älskade mamma fyller 57 år så då ska vi dit och fira henne på kvällen.
ONSDAG:
Förberedelser för Milos kalasande till helgen. TRÄNING för innebandygrabbarna.
TORSDAG:
Förberedelser för Milos kalasande i helgen.
FREDAG:
MILOBEBIS FYLLER 1 ÅR!!!
Kalas 10.30 för mammagruppsmammorna med barn.
LÖRDAG:
Vi är bjudna på 30 årsfest och på ledarträff i innebandyn. Ibland kommer allt samtidigt och så krockar det med alltihopa…. Milobebis har i allafall kalas för nära och kära på Lördag kl: 14.00, på kvällen blir det kanske lite ledarträff med mat.
SÖNDAG:
FJÄRDHUNDRAS JULMARKNAD 10 – 15…. dax att ställa upp mina grejer till försäljning igen, denna gång ska husbandet följa med och hjälpa mig. Jag tror att det är lite TAIKON i husbandet för han älskar sånt här! 🙂

Behöver jag säga att jag har FULLT UPP!!?? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

1:a advent!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x