Mammas kalas…

Kalas hos mamma igår. Jag lyckades med mina presenter och då blir jag så CHOKLAAAAAAD! Det är det bästa jag vet, när jag lyckas få någon att bli glad av en present. Jag är alltid nervös innan paketet öppnas… just för att jag har sånt behov av att lyckas.

Igår var en sån kväll, en lyckad paket kväll.

Vi moffla smörgåstårta, vi njöt av lussebullar och gott kaffe. En typisk mamma-födelsedag blev det. Kärlek, värme, skratt och massa gott att äta och fika.

Här bjuckas det på bilder….

Lite roligt angående detta porträtt som mamma fick i 50 årspresent. Varje gång mamma åker bort så tar hon en bild på det här porträttet. EN ny varje gång…. så att hon har nåt att titta på när hon saknar oss. Det är mamma det….

Det var det…..

Idag jäklar i min lilla låda har jag att stå i! Samtal med Elliot kl 14. All tid däremellan ska jag baka och fixa med mina alster, inte många dagar kvar till nästa julmarknad nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Träna?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x