Julklappar———klara???

Det är lugnt än så länge, ingen mer kräks har kommit. Han har sovit en stund och vi hoppas att det kanske kan vara över. Vågar i och för sig inte hoppas för mycket för då brukar det sluta illa. Han har ju inget att kräkas upp mer än liten vatten….

Känner mig lite ur fas idag. Förra veckan sög musten ur mig totalt, jag har stressat runt som en galning och haft alldeles för mycket att göra. Igår kom en tjej förbi som har ett barn i Milos ålder. Hon stod bara och gapa vid mitt bord och undrade hur jag HANN?!?! ”Hur hinner du allt?” undrade hon. Jag kunde faktiskt inte svara på det för jag vet verkligen inte hur jag hinner. Jag är iofs mammaledig men vi har tre barn i familjen och alla har sina hobbys. Jag antar att jag kör på i 180 när det behövs och så somnar jag tidigt på kvällarna. Skulle jag inte somna tidigt så skulle jag förmodligen inte orka som jag gör. MEN… som jag óch husbandet resonerat så är det bara stundtals det blir så här hektiskt och stressigt. SEN får man liksom slappa när det lugnat sig. Nu är det snart jul och när man som jag pysslar med de sakerna jag gör så är den största perioden på hela året innan jul. Till råga på allt så råkar min mamma, Milo och syrran ha fötts i december oxå så stressen blir inte direkt mindre då!

Idag är det i alla fall 2 och en halv vecka kvar till julafton. Det känns bra tycker jag. Nu närmast ska jag iordningsställa lite beställningar, skicka iväg dom och sedan ska jag nog ta det lite lugnt. Skriva en julklappslista på allt som ska handlas för att vara helt klar tills dagen innan julafton. Då ska det puttra en glöggkastrull på plattan, det ska dofta jul av pepparkakor och lussebullar, det ska spelas julmusik, någon juletikett kanske ska skrivas och julklapparna ska ligga under granen och vänta. INGET STRESS dagen innan julafton har jag bestämt.

Hur långt har ni kommit i julklappshandlingen???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Soffläge… Milobebis…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x