Problemet med att få en riktigt BRA bild! :)

Jag skulle vilja få en toppenbild på mina barn. En toppenbild där dom sitter alla tre, samtidigt och kanske inte är så beredda på att vara med på bild utan att dom kanske sitter och tittar på TV eller på golvet allihop. En svartvit fin bild som jag sen ska ha på en canvasduk och smälla upp på vår stora vägg här hemma.

Till problemet…

Milo får man en hel del bra bilder på. Han är gärna med och skrattar lite sött, problemet är väl att han rör sig ganska så mycket. De flesta bilder blir lite suddiga för att han hela tiden är i farten. Dock så har jag lyckats några gånger så helt omöjligt är det inte, bara man tar en sådär 500 bilder så borde några utav dom bli fina, stilla och skarpa.

En groggy min…

”Ahaa… nu tar hon en bild så då blundar jag…”

”Ahaaa…nu tar hon bild så då kollar jag bort!”

Elliot poserar gärna på bild. Tittar man i hans mobil så finns det säkert 200 bilder på honom i olika poser. Han har kanske svårt att se normal ut utan han kör sin fjortismin eller så ska man stå snett med huvudet eller kanske med ett par solbrillor på. Men med på bild kommer han säkert vara….

Fjoooortis…

Bara en liten pose med mamma, jag tror han har lärt sig av mig! 😉

Söööööt!!!

Thedde. Nu till det svåraste problemet. Här får man böna och be. Här får man ta bilden utan att han ser (ganska svårt dåra om man vill få ansiktet med)! Jag har t.o.m blivit arg och sagt att jag MÅSTE få ta bilder som vi kan titta på när vi blir äldre.

Såhär är det oftast….(slarvat med klippandet av naglarna ser jag… ;))

”Men morsaaaaaaaaaaaaaaaaan…för faaaaaaaaaaan, neeeeeeeej!”

Sen lyckas jag ibland, å då blir det så hiiiiiiiiiiiimla bra!!!

Jag fortsätter knäppa, snart borde det ändå bara säga KLICK och bli nåt riktigt bra!!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JULBORD!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x