Frågestund till HUSBANDET´S kommande gästspel!

Det har blivit dax för husbandet att få lite plats på bloggen igen! Sist han ”gästspelade” på bloggen var i somras. Nu har det gått ett halvår och han TJATAR OCH TJATAR! 🙂 Nääää, det gör han inte, men jag vill gärna att han skriver här ibland. Mest för att han är jäkligt kul (ibland är han förjävlig och skitjobbig) och underhållande, sen får ni en egen bild av mitt kära husband!

Tänkte jag skulle testa en rätt rolig grej oxå…. ni får ställa frågor till honom. Om ni nu har några, det vore jättekul om ni hade det!!! Om vad som helst, mig, vårt sexliv (om nu nån är intresserad, vet inte om han skulle svara på det faktiskt… haha ;)), barnen, hans musik, hur det är att vara låtsaspappa, hur jobbigt det är att vara gift med mig…. preciiiiiis vad som  helst!!

Så shoooot med frågor här på kommentarerna!

Uppdaterat 18:40 fredag!
Flikar in såhär på Fredagskvällen att han vill ha FLEEEEEEEERA frågor…. helst sånt (SOM HAN SJÄLV SÄGER) handlar om att han får ”outa” mig! Fattar faktiskt inte vad han snackar om… vadå ”outa”. Har jag missat att berätta nåt på bloggen, det känns ärligt talat som jag berättat precis allt här! 🙂

Man ffååååååååååååår vara anonym oxå! 🙂

Just ja…. en sak till!!!

ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNA!!!

IIIIIIIDDOOOOOOOOOOOOOOL!!

Nån som missade mitt budskap nu? Näää tror inte de va…. 😉

PUSS PÅ ER

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ÖNSKELISTA JULEN 2009

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x