Första snön…

Nuså har vi varit ute och ”njutit” av snön. Ja alltså, det är ju jäkligt najs att snön äntligen kommit, men HALLLLÅÅÅÅÅÅ…måste det bli så överdrivet direkt?! Har det kommit typ en halvmeter snart eller? När jag, Agnes, Sandra och Milo var ute på vår lilla tefatsfärd ute i backen så var det helt hysteriskt hur det snöa, och min lilla bebis som liksom inte fattar vad som händer bara att det blir så jäkla blött i ansiktet hela tiden.  C´mon, det måste inte snöa så att allt kommer på en gång. Lite varje natt skulle väl kunna räcka? Jag menar bilar ligger i diken som flugor sitter i koskit!

Fick lite bilder från vår lilla utevistelse i snön!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Elliot är…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x