JYLMYS 2009

Ååååh vad jag myser nu! Sista julmys grej att fixa här hemma är nog julgranen som ska in på lördag, och så lite marchaller som ska brinna utanför. Om en vecka är det julafton och i början på nästa vecka ska jag sätta igång med julmaten. Vi blir ju här hela tjocka släkten, husbandets släkt. Alla ska göra sin del till julbordet. Jag ska göra Jansson, köpa all sill och såklart bröd, smör och god ost. Drycken kommer vi nog oxå dela på, perfekt när man inte behöver göra allt själv. FAN vad stressande det är, jag menar det är ju lite och fejja med ändå när man ska ha massa folk hemma. Dukning, fixa tillräckligt med stolar och bord, städa och mysa till det så alla trivs och mår bra. Liiiite stress hör till julen tycker jag, men man ska försöka hålla det på en någorlunda lagom nivå, annars sitter man där med gråten i halsen på självaste julafton och känner sig totalt urlakad. NO NO… lagom blir bra, jul blir det ju ändå, vare sig man fixar allt tipp topp eller inte.

Ni som läser min blogg då?? Var/hur ska ni fira jul???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julklapp till Dig själv kanske??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x