Hur i helsefyyr har jag missat detta???

Ok, är huvudet dumt får kroppen LIDA!!

Jag och husbandet köpte vårt hus 2007, det är ganska precis 2 år och 6 månader sen. Vi totalrenoverade hela huset och köpte då givetvis en herrans massa prylar då. Vi köpte vår spis som heter GORENJE på Elgiganten. En sån rostfri silverfärgad sak. Jag minns att jag fastnade för den för 3 orsaker.

1) Säljaren var GRYM, alla andra ställen vi varit på under den dagen hade säljarna FETSUGIT. Och mina vänner, jag KÖPER ingenting om säljaren är kass. Så är det, jag tycker det är en skam för hela butiken om det finns säljare som nonchalerar kunder eller är okunniga. Jag drar då… jag lägger inte mina pengar på det. PUNKT SLUT!

2) Spisen var rostfri och fin att se på. Detta är säkert nåt kvinnligt skit men jag sket rätt hårt i vad han förklarade att den klarade. Jag menar, jag vill kunna laga mat och baka och ärligt talat så tror jag inte att det finns spisar på marknaden på 2000 talet som man inte kan göra det på.

3) Säljaren nämnde nåt….. nåt som jag totalt glömt bort tills idag när jag hittade själva symbolen för det! DÅ mindes jag att för HELVETES JÄKLAR I GATAN. Jag har en satans AQUA CLEAN SYSTEM spis!! Då är den ÖVERFÖRLÄTT att rengöra. Jag har gnott, jag har sprutat ”jag kvävs, mina fingrar fräter bort och får svid i ögonen” Mr Muscle och sen har jag gnott lite till!! UTAN ATT VETA VAD MIN SPIS SITTER PÅ FÖR TALANGER!!!  Mein got!

Nu sitter jag här och bloggar medan min spis rengör sin ugn. Jag tittar dit då och då och ser att det bara är alldeles immigt på rutan. Det här är så jäkla spännande så jag nästan kissar på mig, är det såhär lätt så ska jag nog gå ut och rulla mig i snön sen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad tänker en 13 åring?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x