Jag stannar upp…

Känner att jag bara ska stanna upp ett tag…. bara stanna till och tänka på att inte låta stressen över allt som ska hinnas med förstöra hur mysigt det faktiskt kan vara med den här julen som är på väg!

När det är 2 dagar kvar till julafton och 13 personer ska fira jul tillsammans (där värdinnan är lite för mycket perfektionist för hennes bästa) så är det lätt att stressa upp sig, bli vresig, säga elaka saker, fräsa, muttra och känna otillräckligheten i henne göra henne grå. Man ska inte låta den svarta stressen bakom en av årets absolut största högtider svärta ner det vita fina i julen. Den lugna fina julen… när den väl är här! 

Jag är lite där just nu… jag vill bara vara klar. Jag vill bara ha städat runt mig, jag vill ha en glöggpanna på plattan, höra julmusik, ha tända ljus och ha massa tid att ligga och mysa med han jag älskar, klappa min bebis på kinden och leka med hans bilar tillsammans med honom, titta på film med dom stora barnen och prata om det dom vill prata om. Äta nåt gott, ta en promenad, gå till pulkbacken, ta med en termos med choklad.

DET ÄR VAD JAG VILL GÖRA… men det är en bit kvar till vi är där!

Önskar jag hade en trollstav nu, som bara gjorde allt åt mig så att jag bara var klar!

MEN…. MEN med stort M! Jag är där snart…. och på vägen ska jag försöka att vara en snälla mamma, en tålmodig fru, en händig fixare och försöka göra allt med ett leende på läpparna! Jag ska verkligen försöka….

Hoppas alla har nån runt sig som dom älskar och blir älskad av. Det är fint, det är jäkligt fint…. och det ska aboslut inte underskattas i dessa stressiga tider.

Massa kärlek till er alla och hoppas att ni har någon ni älskar, inte stressar sönder er därute och snart får en välbehövlig vila!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

When you…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x