Orgasmsnyggt armband!!!

(Ooops..glömde ett b i armbandet däruppe ser jag, well!)

TILL SAKEN!!
Asså…. jag har ALDRIG sett ett såååå snyggt armband. Jag fick nästan hjärtsnörp, VILLL HAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Tomten för faaaaaaaaaaaaaaaaaaan, ge mig det här armbandet NU, Niklas Urban, NU!! Det är det absolut snyggaste jag nånsin sett och jag skulle så gääärna vilja ha det. Det är (såklart) från märket OXXO, jag är ju total sucker på det märket. Har redan ett armband därifrån som jag fick av husbandet när vi var på kryssning. JAG ÄLSKAR DET! Nu vill jag ha det här oxå…

Sen tyckte jag örhängena var riktigt riktigt fiiiina! Tydligen hade Gry Forssell ett par såna på sig på nåt avsnitt av sommarkrysset, inte sett tyvärr.

Klicka er in på Creative Lounge, fanns en herrans massa fiint där!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trött bebis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x