Bilder med nya kameran!

Jag har ju som sagt då fått en ny kamera. Jag har hållt i kameran säkerligen sådär en 150 ggr sen julafton. Jag har knäppt kort på ALLT! Jag gillar ju verkligen att knäppa kort. Dock så är det ju så att när man bara varit hemma, husbandet, milo och jag så finns det tillslut inte så mycket att ta bilder på utan att det till slut blir lite tråkigt. Blommorna, ljusen och granen har jag oxå knäppt på. Husbandet vägrar att ställa upp på nakenbilder oxå tyvärr, att ta nakenbilder på sig själv är väl en smula patetiskt så kvar blir att leka med kameran och ta bilder i alla sorts vinklar, alla slags inställningar och 100 bilder på samma sak.

Min kamera har en retuschinställning som är lite kul för rynkiga tanter som mig. Då blir det genast lite roligare att ta bilder…. nu har jag retuschat hela familjen. Även Milo som har hud som en porslinsdocka har fått bli retuschad.

PAPPA RETUSCH

BEBIS RETUSCH

MAMMA RETUSCH

PAPPA/BEBIS RETUSCH

MAMMA BRILLORM RETUSCH

Kul kul…. retusch är kul!! 🙂

Favvoblomman

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JULEN 2009

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x