Här är jag!

Tänkte att man kanske skulle ge ifrån sig ett livstecken!

Ja då var julafton och judagen förbi. Julafton blev jättemysigt och precis så som vi önskade, god mat, nära och kära och lite YATZY på kvällkvisten. Herregud, jag har fått så fina julklappar så jag nästan rodnar, tänkte jag skulle lägga in bilder på det senare idag.

Dessvärre är Milobebis sjuk, feber och snuvig. Igår huxflux så kände jag att HERREUUD, ungen är supervarm. 38.6 visade tempen. Lilla hjärtat… nu står han här bredvid mig och gnäller och tycker det är superdrygt av morsan och sitta vid datorn.

Hörs snart igen!

Puss på er och hoppas ni alla haft en kanonjul!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GOD JUL till alla mina läsare!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x