Det där med jobb!

Hello….

…måndag som inte alls känns lika ångest som den brukar. Mitt husband är hemma hela veckan och det känns UNDEBART! Det är så skönt när man är 2 om allt, man slappar ihop, man lagar mat ihop, man spelar Nintendo Wii ihop, man äter ihop och så promenerar man ihop! LOVELY! Han börjar jobba den 4:e igen. Igår kväll var vi hos våra kompisar Kattis o Beine och blev bjudan på söndagsmiddag. SUPERTREVLIGT, det är som att komma HEM när man kommer till dom!  

Milos gudmor och gudfar Kattis & Beine


Dessvärre så är det ändå lite annat jag har fått ångest över…. JOBB!!! Jag kommer inte att återvända till mitt tidigare jobb eftersom min pappa omorganiserat en massa. (DET VAR PÅ TIDEN). Min pappa har äntligen beslutat sig för att ta det lite lugnare. Jag har ju som ni vet en riktig FINN-pappa. Finnpappor jobbar som svin. Dom jobbar mer i sitt liv än dom sover BIG TIME! Dom jobbar sovande, ätande, resande…. JOBBA JOBBA JOBBA! Min pappa startade sitt företag för 25 år sen, då jobbade han från 06 – 23 fem dagar i veckan (ledig söndagar), varje vecka i ca 15 år. Därefter har han arbetat från 06.30 – 18 varje dag förutom lördagar och söndagar. Så har det då sett ut… vi i familjen har väl alltid känt att det skulle vara så bra om  pappa lugnade sig lite. Men det är svårt, jäkligt svårt när man byggt upp ett relativt stort företag med anställda och att behålla det vinstgivande hela tiden kräver sin man.

NU… NU äntligen har pappa valt att hyra ut det mesta av sitt företag för att behålla en liten del själv. Detta innebar då att jag inte hade nåt jobb kvar. MEN, missförstå mig rätt. Ingen är gladare än jag.. jag är så ÖVERLYCKLIG över att min pappa valt att lugna sig nu, ÄNTLIGEN! Jag är glad för att det löste sig såhär så jag oxå kommer vidare, det är inte lätt att söka ett nytt jobb och lämna sin pappa ”i sticket” heller. Så det här var faktiskt det bästa som kunde hända.

DOCK så har jag inget nytt jobb. Nu är jag utkastad på arbetsmarknaden i lågkonja och ska fixa mig ett nytt jobb! HUUUUUUUUU… jag har en hel del erfarenhet som tur är men jobben växer ju inte på träden YOU KNOW! Igår sökte jag ett jobb som jag SÅ FEEEEEEEEEETGÄRNA VILL HA! Det passar mig som handen i handsken och jag skulle bli sååå glaaad om jag fick en chans i alla fall! Ååååh vad jag vill!!
Ni skulle hört mig här hemma igår! ”Ååååh, shiiiit vad jag vill ha det där jobbet” det mantrat upprepade jag ett antal gånger så husbandet fasicken ruttnade ur på mig! Jag pratade om jobbet mesta delen av kvällen.. typsikt mig när jag får nåt för mig! 🙂

Då mina vänner hoppas jag att ni håller era STORA TUMMAR för mig! Tänk om dom skulle höra av sig…. suck vad CHOKLAAD jag skulle bli!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag briljerar…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x