Nyårsfin med REA kläder från H&M!!!

Har ni klart vad ni ska göra på nyårsafton?

En del gör det de ALLTID gör på nyårsafton (finns dom som kört samma år ut och år in, jag skulle ruttna ur direkt… fyyy faaan för samma traditioner år ut och år in!!! ), en del festar loss och letar efter nya utmaningar och ställen att festa på, vi som är en familj med småbebis i tar det ganska lugnt och blir glada att vi fortfarande blir bortbjudna fast vi har 100 ungar. Det blir Kattis & Beine som står för nyårskalaset i år. Det blir knytis vilket är kanon när man blir några stycken. Alldeles lagom gemytligt med nära vänner som man tycker om. Kan inte bli bättre.

På den gamla goda tiden la jag ner massor av tid på min outfit när det var nyår. Ja, innan man skaffade barn och fortfarande gick på flashiga fester. Idag lägger man inte ner riktigt samma krut om jag säger så. Nu lägger man inte ner krut mer än det man typ hinner sätta på sig i kaoset när 5 pers ska göra sig i ordning samtidigt och en bebis rycker och sliter i allt. Jag brukar stressa iväg och märka att jag har hål i strumpbyxan och avskaft nagellack på naglarna. Så några stora planeringar för outfit´s pågår inte här. Det får bli sen nångång, när man har tiden, orken och suget!

Dock så florerar jag runt och tänker på outfits. Vad man skulle ha haft om man gick på värsta festen och så… ibland räcker det att bara göra det, sen kommer man på att man är fet och skulle se rolig ut i de kläderna man planerar för. Jag har satt ihop en outfit jag skulle kunna tänka mig om jag var smal, smärt, barnledig, bjuden på en hejdundrande fest och framförallt sugen…. Jag har hittat allt på H&M och ALLT ÄR PÅ REA!!!

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pulkaåkning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x