Godaste fisksoppan i världen!

Nyårsafton och jag har börjat min morgon med att träna på min Wii FIT bräda. 40 minuter fick jag ihop denna morgon. Jag har verkligen tränat varje dag sen jag fick den på julafton. Det är ruggigt motiverande och jag älskar träningsformen. Den kombinerat med att gå på gymet nån dag varje vecka kommer säkerligen göra underverk så fort jag fått ordning på maten.

Det är vekligen inte lätt! FAN, jag ÄLSKAR verkligen mat. Jag, husbandet och ungarna umgås alltid med mat, vi planerar allt mys efter mat, vi har alltid som mysigast när vi äter ihop. DET vill jag däremot inte göra någon ändring på, däremot att få till bra och nyttig mat är kruxet. Man kan ju fortfarande ha mysigt fast man äter nyttig mat. För oss handlar det mycket om att äta nyttigt men inte att det ska kännas som man äter en torr och tråkig sallad. Därför letar jag nu efter massor med recept där man får en känsla av cremighet i maten fast man inte haft i en burk 34%-ig cremefraiche och vispgrädde. Jag fick hem broschyrer från VIKTVÄKTARNA igår, dom har tydligen kört igång nån ny form nu, en point´s form men på ett annorlunda sätt. Jag kommer inte gå med där men jag kommer nog att äta lite efter deras stil.
SNAAAAAAAAAAARK tänker ni som läst min blogg ett tag nu. Hahaha, jag nästan ser det framför mig. Här sitter hon som testat ALLA bantningsmetoder på markanden det senaste året och kacklar liksom….igen. Men det är nog som jag är som person i största allmänhet. Enformighet får mig att må dåligt och jag har ännu inte hittat en form som känns 100. Tydligen inte dåra eftersom jag fortfarande har 10 kilos övervikt!  MEN… nu testar vi oss fram. Jag är målmedveten och jag vägrar se ut såhär i slutet av 2010. Jag vägrar att se ut såhär på stranden i sommar. SÅ, då kan man inte sitta som en tjockis och inte göra nåt åt saken och bara fortsätta äta som en häst.

Att bero på det så gjorde jag en fisksoppa enligt viktväktar recept igår. Det var LÄTT den godaste fisksoppan jag ätit!! Ni bara måste testa nångång!!

Skiva purjolök och skala och skiva morötterna. Dela paprikan i bitar. Skala och hacka vitlöken. Häll vatten i en stor gryta och lägg i grönsakerna tillsammans med hummer och fiskfond. Låt koka i ca 10 minuter. Skär fisken i kuber och lägg ner den i grytan och låt koka ytterligare 10 minuter. Häll i fraiche och dill (valfritt med dill) och låt detta bli varmt. Servera tillsammans med nåt nyttigt bröd.

24
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Sofie
Ann-Sofie
4 years ago

Var hittar man receptet, proportionerna?

Nästa inlägg

NYÅRSLÖFTEN 2010

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x