Husbandet in da hauuuuuse !!

Kidnappar den här bloggen en stund utan wifeys vetskap… 🙂

Frugan fet snarkar i soffan och milo pilo har somnat i sin lilla säng.. Nu är det the time of husbandet 🙂 HE HE !! Sweet när the fruga sover…Obegränsat med zappande i soffan och om jag vill så får jag kolla på CSI , Criminal minds, wallander rulle och Jamie oliver samtidigt om jag villl. HA .. H-A .. Jag kan jag 🙂 .. Dock så kan nina vakna när man byter kanal och dra till med ett klassiskt . MEN .. Jag kollade ju på det där.. Yeah rajjt said fred you did. Du somnade för tre timmar sedan så om du inte kolla på sagan om ringen uncut super long flösh delux långa versionen så är det fet slut det du kollade på. Och innnan jag ens hunnit till ordet flösh så ligger benet uppslängt på nackstödet och filten har du krampaktigt pulat upp under hakan. Sen en katt som vet att han bara får sova på mammas mage på kvällarna ligger där och bara har det varmt och myyysssss… 🙂 . Sen får den stryk av mig för att han jamar fan hela tiden.

På kvällarna när jag blivit fet trött så brukar jag låta nina fina sova kvar i soffan och inte väcka henne alls, Så att hon får sova så länge som möjligt. Men det spelar fan ingen roll hur jag beter mig. När jag kommer upp i sängen så kan man efter fem minuter höra hennes små finska steg vandra runt där nere. Först kika runt lite. Sen in på toa och göra sitt där. Sen upp för trappan. Stannar till på min sida sängen för att säga .. -du bara lämnade mig för att sen hoppa över mig och lägga sig på sin sida. Every night this is 🙂 .. Hermansen rutinen.

Sen följer en natt av milo´s bästa kvalitéer. Två ggr vaknar han till och har tappat nappen, sen fixa välling kl 3 prick. Somna om för att kl 04:30 el. 05:00 vakna till ett litet gnyl som jag möter med en vimmmelkantig unge som står upp i sin spjälsäng och blir skitglad över att man kommer in till honom.. SKIT I HELVETE tänker man då. Inte vara pigg, inte vara pigg, inte vara pigg tänker man. Milo mans leende blir mindra glatt när man lägger ner honom för att få honom att somna om. ibland får han hänga med över till mammma och pappas säng för det verkar lugnnare att somna om där. Sen bär vi över honom till sin säng när han somnat. ZzzZzZzZZzzzzzz ….

Imorse var det extra underbart. -18grader ute och nina drar till med dräpar kommentaren from hell… -Du.. har du tagit ut soporna ( Vi måste gå 30 meter ochh ställa våra sopor på en uppsamlingsplats ) . Jag : … – Näää ( Här tänker jag.. JÄVLA I HELVETES SATANS SKIT I BRALLAN FJONG ) . Så uppp kl 05.45 och på med lite kläder.. ut i snön och flytta på en massa fastfrusna cykeljävlar och skit som ligger här och där. Sen har Enköpings kommmun kommit på att under jul och nyår så producerar vi enköpingsbor inte så mycket sopor enligt dom själva.Så det behövs bara hämtas en gång under tre veckor. Jag säger bara att det var fullt i våran dan efter jul och då är det två veckor kvar tills hämtning. Sweeeeeeeeeeet 🙁 . Men dom har varit snälla och lämnat en svart plast säck som rymmer fyra extra soppåsar. TACK .. Det räcker till milos bajs blöjor i typ två dagar. Men iallafall… Ut i snön och den extrema kylan och bära sopor och skit till uppsamlingsplatsen tills ingen känsel ville finnnas kvar i mina fingrar. Tror du fan inte på helvete att det som inte får hända händer… Möter grannen ( Tack Pierre ) som drar av ett leende och säger.. Det är ingen hämtning förrän nästa vecka. VA I FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Ville tjura och slänga mig på backen som en fyra åring på toys R Us som inte får just denn cooola dinosaurie som han vill ha. Så jag vill bara genom detta göra klart för grannar och dylikt att soptunnan och resten stannar där dom står. Ska inte flyttas en jävla meter innan den är tom. Grrrrrrrrr…..

Nåväl… Ledigt imorgon… Så fruktansvärt skönt. Ska lira lite innebandy med grabbarna imorgon och bara vara med familjen. Nina kommer nog att få en ny tattoo imorgon av lillebror. Hoppas han kan så att det blir gjort. Ska själv ta och göra ett litet ankare på min arm för att hedra min papa som var sjömann i många unga år. Tröttnar aldrig på hans historier om världen.

Nej skitungar…Nu ska jag gå och kolla på manliga serier och manliga filmer…. Yeah right.. 🙂 .. Biggest looser here i come.

Take care… Frugan i huset säger säkert hejj hon med .

PS… Musik tips : 30 SECONDS TO MARS : KINGS AND QUEENS … Kolla även upp beautiful lie med samma. Säkert lyssnat på den 31254 ggr det senaste året.

ds.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lax ikväll!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x