SUCK!

Godmorgon söndag, tidig morgon som ni ser.

Jag vaknade 04.50 och gick upp så att jag inte skulle väcka Milobebis och Husbandet. Jag är nämligen tokförkyld och snorig som en gammal raggarbil förstår ni. Kände av det första gången i fredags morse, sedan har det bara eskalerat! När man sedan vaknar på morgonen så brukar de sedvaliga nysattackerna starta. Så oxå denna morgon, så när man för 5:e gången försöker nysa in i täcket så ögonen nästan ploppar ur så känns det liksom dax att gå upp.

JAG FÖRSTOD ATT JAG SKULLE BLI FÖRKYLD! Ja, jag åker ju till Sälen på torsdag så det är ju självklart att jag blir förkyld, what else??? Jag är verkligen riktigt under isen och måste komma på riktigt bra sätt att kurera mig på, jag har ju några dagar på mig! Ge mig gärna ALLA TIPS NI HAR! I need them….

Mer då? En härlig eftermiddag hos mamma och pappa blev det igår. Milobebis är nåt man gärna har omkring sig på helgen så mamma och pappa var glada att vi kom ut igen, dom var ju barnvakt fredagsnatten och det hade gått jättebra. Vi åt potatisgratäng och kött med god sallad. JÄTTEGOTT! Väl hemma blev jag nerbäddad i soffan med en varmvatten petflaska som kompis. Husbandet brukar göra så när jag fryser eller är krasslig. Jag fick oxå en ipren, nässpray, salva till tatueringen och en godispåse. 🙂 TACK mitt hjärta, du är bäst! Somnade väl vid halv 8 taget… treeevligt lördagssällskap! :/

Idag skulle det blivit FORMEX mässan men eftersom jag är så dålig så får vi hoppa det. 🙁 Ledsen för det, jag hade ju så gärna velat sett det! MEN MEN, det var inte meningen så det får bli en annan gång helt enkelt. Idag kurerar jag mig så gott jag….

PÅ ONSDAG SKA JAG PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU förstår ni, så då vore det ju ganska så behändigt att vara frisk oxå!

Hoppas ni får en mysig söndag, ha ingen söndagsångest utan njut av en ledig dag! Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Goddag lördag! Precis vart och spe

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x